چرا نباید پیامرسان ایتا را نصب کنیم؟
برایم جالب بود که در بازار داغ شایعات فیلترینگ تلگرام یک پیام رسان داخلی به نام ایتا شروع به تبلیغات گسترده کرده است و آنقدر هم بی کیفیت سرویس دهی کرده است که شما را در صف ورود قرار می دهد یعنی توانایی پشتیبانی از کاربران با تعداد کم را هم ندارد چه برسد به حجم کاربران میلیونی !! از اینها بگذریم قبلا بحث کرده ایم که در کشوری زندگی می کنیم که گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد چه برسد که پیام رسان داخلی قابل اعتماد و بدون اتکا و وابستگی به شرکت یا سازمان خاص داشته باشیم !! سروش برای صدا و سیما !! بله برای بانک ملی !! آن یکی برای شاتل !! این یکی برای های وب و آن یکی هم برای یک سازمان دیگر !! خوب به نظر شما من به عنوان یک کاربر عادی به کدامیک از این پیام رسان ها اعتماد کنم ؟ اطلاعاتم را برای سوء استفاده در اختیار بانک ملی قرار بدهم ؟ یا اینکه برای تبلیغات در اختیار شاتل و های وب و غیره قرار بدهم ؟
اگر تلگرام هم وابسته به یک شرکت خصوصی بود که کارش تبلیغات و سوء استفاده از کاربران بود حتما از آن هم استفاده نمی کردم اما بحث از اینها گذشته همیشه تاکید کردیم بر حمایت از محصول داخلی اما محصول داخلی در حوزه IT نباید وابسته باشد و کاملا مستقل باید عمل کند ، حالا این روزها بازار پیام رسان درست کردن داغ شده است و چند روزی است که یک پیام رسان جالب به نام ایتا را تبلیغ می کنند ، بعد از بررسی هایی که در این پیام رسان انجام دادم قطعا به هیچکس توصیه نمی کنم این نرم افزار را به هیچ عنوان بر روی گوشی خودش نصب کند و برای این موارد هم دلایل کاملا واضحی دارم ، یک پیام رسان در وهله اول وقتی با دروغ کار خودش را شروع می کند تا آخر ماجرا را بخوانید که یعنی به دنبال تهیه لیست مخاطب برای سوء استفاده تبلیغاتی در ساده ترین حالت ممکن است اما برای چه به این پیام رسان اعتماد نکنیم !!
شرکتی با مضمون مورد نظر حتی وب سایت هم ندارد !!
در صفحه وب سایت پیام رسان ایتا به آدرس www.eitaa.com در انتهای صفحه اینطور بیان شده است که “کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت اندیشه یاوران تمدن امروز می باشد “ بنده هر چقدر در اینترنت جستجو کردم یک وب سایت از این شرکت پیدا نکردم !! اگر شما دوست عزیز آنقدر صراحت دارید که در خصوص پیام رسان اطلاع رسانی کنید در خصوص شرکت نیز لطفا وب سایت ایجاد کرده و به شرکت حقوقی لینک بدهید !! شرکتی که نامش در گوگل هنوز ناشناخته است اما از آن هم جالبتر می شود.
صفحه whois دامنه eitaa.com شخصی است !!
اگر این پیام رسان ماهیت حقوقی دارد نباید در وب سایت whois.com که گزارش مالکیت و نوع مالکیت وب سایت را می دهد عنوان یک شخص به عنوان مالک وب سایت درج شده باشد و این یعنی مالک وب سایت یک شخص است و ماهیت حقوقی به نام شرکت در این میان وجود ندارد و این هم یکی دیگر از موارد عدم اعتماد به ایتا است اما جالبتر اینکه مالک این وب سایت در whois.com شخص به نام جناب آقای محسن غفاری از شهر قم درج شده است اما ماجرا از آن هم جالبتر می شود که در قسمت Organization یا سازمان whois.com شرکت سامانه فناوری طوبی به عنوان سازمان و مالک درج شده است که این مورد بسیار جالبتر است که بدانید این شرکت با آدرسwww.tsms.ir در دسترس می باشد و در واقع یا مالک پیام رسان طوبی در اصل این شرکت است یا همکاری بین شرکت ، شخص و یا آدرس پیام رسان ایتا و شرکت سامانه فناوری طوبی وجود دارد !! بنابراین واضح است که ایتا در مالکیت شرکتی مجهول به نام اندیشه یاوران تمدن امروز نیست !! یا حداقل دروغ به شما تحویل داده می شود اما مشکل کجاست ؟ مگر داشتن چند شرکت و ایجاد پیام رسان مشکلی دارد ؟ به تنهایی خیر اما به پاراگراف بعدی توجه کنید.
کارایی و خدمات شرکت سامانه فناوری طوبی مالک ایتا چیست ؟
خوب کافیست سری به وب سایت این شرکت به آدرس www.tsms.ir بزنید و ماجرا جالب می شود ، خدمات این شرکت به ترتیب ارسال پیام کوتاه تبلیغاتی ، سامانه پیام کوتاه تحت وب ، ارسال پیامک با کسر هزینه از گیرنده ، ارسال پیام صوتی و بصورت کلی تبلیغات پیامکی و تلفنی می باشد !!! خوب پر واضح است که مشخص می شود که پیام رسان داخلی ایتا نیز محض رضای خدا تولید نشده است و هدف جمع آوری اطلاعات و شماره تلفن ها و هویت افراد و حداقل سوء استفاده تبلیغاتی از این بازار است .
قضاوت با شماست اما هیچوقت به کسی توصیه نکنید که از این پیام رسان استفاده کند اگر علاقه ای به دریافت کلی تبلیغات و در اختیار قرار گرفتن اطلاعاتش برای سازمان ها و شرکت های تبلیغاتی ندارید . قضاوت با شماست از نظر ما این یک نرم افزار غیرامن و البته ابزار سوء استفاده است و ما هم جهت اطلاع رسانی خودمان را موظف دانستیم ، عرصه بر دوستان تولید کننده پیام رسان ایتا در خصوص ارائه ابهامات در همین پست باز است و امیدوار هستم دلایل قانع کننده ای برای ما بیاورند که از تلگرام جدا شویم و به ایتا بپیوندیم .
نویسنده : محمد نصیری
عجب..
یه چیزی گفتی که فقط گفته باشی..!
چون مالکش شخصیه اعتماد نکنیم؟
ببخشید… گندهتر از شرکت متا هست؟ مالک واتساپ و فیسبوک و اینستاگرام؟
اطلاعات همهمونو فروختن… افشا هم شده چند موردش
بعدشم چنان حرص میخوری که شمارههامونو جمع میکنن برای ارسال پیامک تبلیغاتی، انگار از دنیا بیخبری
پیامرسانها و اینستاگرام و یوتوب، علاوه بر شماره، تمام رفتارهامون رو در قالب داده ذخیره میکنن (همون کلان داده که احتمالا به گوشت خورده باشه) و توی تبلیغاتی که بهمون نشون میدن، طراحی محصول و تغییر باورهای ذهنی جهان ازش استفاده میکنن
و از طرفی در اختیار سازمان سیا و امثالش قرار میدن (مجبورن که بدن) یا میفروشن
دیگه این سطح استدلالت رو جایی برملا نکن.. میدزدنت
از شما بابت به اشتراک گذاری این مطلب صمیمانه سپاسگذارم. به امید آزادی ایران
شما واقعا نویسنده خود فروخته ای هستید حالا که بعد از چهار سال مطلب شما را خواندم استدلال شما بسیار خنده دار و بی پایه به نظر میرسد. و پیامرسان ایتا و دیگر پیامرسان های داخلی وابسته به هر جایی که هستند در حال توسعه هستند و فعلا هیچ گزارشی مبنی بر سواستفاده از اطلاعات شخصی کسی منتشر نشده، این زمستان میرود و رو سیاهی اش به ذغال هایی مثل شما میماند. مثلاً از کجا میدانید که دیگر پیامرسان ها از اطلاعات شخصی شما سواستفاده نخواهند کرد!؟مثلا شما چه جور اطلاعات شخصی دارید که نگران از دست دادن آن باشید ؟!مگر جاسوس و خرابکار باشید که در آنصورت هم به نظر من جای امنی برای امثال شما وجود ندارد نه تلگرام نه نه واتساپ نه هیچ محیط دیگری…..
تأسف آورید
دوست عزیز انتقاد کاملا فنی و درسته
اگه ظرفیت انتقاد نباشه هیچ وقت پیشرفتی حاصل نمیشه
در ضمن شما اگر شرایط انتخاب ازادانه داشته باشی بین تلگرام واتس اپ وایبر سیگنال ایتا قطعا گزینه آخرش ایتا خواهد بود
وقتی یه نگاه به صنعت انحصار شده خودرو بکنید میفهمید اهمیت نقد کردن یعنی چی
ببنید تمام برنامه های سویال مدیا همشون بدون استثنا جاسوسی هستند و این که شما میفرمایید اطلاعات شما رو میخوان چی کار میشه با اطلاعات به ظاهر غیر مهم و عادی و روزمره کارهایی کرد که مخیله تون هم خطور نمیکنه . مثلا سو استفاده از وضعیت روحی و روانی شخص برای فریب دادن با اطلاعاتی که دریافت میشه اما اما….
اینو میخواستم بگم حداقل سوشال مدیا های غربی درسته چپ و راست از لو رفتن اطلاعات کاربران میشنویم که فاش شده و این حرفا ولی خوبیش اینه که قانونشو دارن زمانی که حتی بزرگترین کشور خطا کنه میتونن شکایت کنن به نظرت شهروند ایرانی میتونه همچین کاری بکنه ؟
بنده به هیچ وجه من الوجوه پلتفرم ایرانی نصب نخواهم کرد چون قانون توسط خود حکومت نقض میشه و رفتار فرا قانونی انجام میشه . و بنده چندین بار گزارش های دست دو معتبر دریافت کردم از روبیکا مثلا …
ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار عموم گذاشتین
مگه مردم مهجور هستن که براشون قیم تعیین میکنید ؟ مردم عادی به هیچ وجه زیر بار حرف زور مسئولین نمیرن حالا شما هی فیلتر کنید ….
سلام وقتتون بخیر آقای نصیری
ممنون از توضیحاتتون در مورد برنامه ایتا
نظرتون رو در مورد برنامه kaizala میخواستم بدونم که آیا امن هست یا نه؟
بعد از کلی فکر کردن , لاجرم به این نتیجه در یک جمله خواهی رسید : همینه که هست !
بزرگوار اول اینکه در تمام دنیا شرکت های بزرگ و بخش خوصوصی قوی روی پیامرسان ها سرمایه گذاری می کنند ساختار هم در ایران اینگونه است که بخش خصوصی ضعیف است و مثلاً در بعضی از موارد بانک ها و ارگان های دولتی روی این پیامرسان ها هزینه می کنند همانطور که می دانید چنین پروژه هایی هزینه دارد. بعد شما بگونه ای می گوید که انگار نرم افزارهای خارجی که رایگان هستند برای رضای خدا تولید شده اند اگر اینگونه بخواهید نگاه کنید که پیامرسان های خارجی بهم اینگونه هستند و هیچ پیامرسانی را نباید استفاده کرد!
سلام
شما یه جوری میگید بخاطر پول و منفعت که انگار تلگرام و باقی پیام رسان های خارجی در راه خدا و پیغمبر دارن خدمات میدن!
معلومه که باید برای کسب درآمد فعالیت کرد تو این اوضاع
حالا چه حقیقی و چه حقوقی
ضمن اینکه محصول وطنی نیاز به حمایت داره و نه تخریب
من که استفاده کردم و مشکلی هم ندیدم
ضمن اینکه خود شما توی فرم دریافت نظرات ایمیل رو اجباری کردی!
من از کجا بدونم شما برای ارسال تبلیغ اجباریش نکرده باشی
با سلام. در پاسخ به دوستانی که غالبا به یک مساله در نقد این مقاله اشاره کردهاند توضیحاتی عرض میکنم. اول آنکه انتشار این مقاله برمیگردد به زمان فیلتر شدن تلگرام که ما تصمیم گرفتیم این مقاله که به قلم یکی از نویسندگان فعال در حوزه وب منتشر شده بازنشر کنیم. البته با تمام نکات طرح شده در مقاله همنظر نیستیم و بدون شک ایرادات هم به آن وارد است اما هدف ما در آن زمان، جلب توجه به این موضوع بود که در زمانی که سرویسها یا سایتهای خارجی فیلتر میشوند و همزمان، به تبلیغ برخی سرویسهای ایرانی پرداخته میشود این مساله هیچ ارتباطی به حمایت از کسب و کارها و استارتآپهای داخلی ندارد. ما به عنوان گروهی که سالهای مدید در حوزه وب و استارتآپها فعالیت داشتهایم و خودمان هم ارایه دهنده استارتآپ بودهایم بیشک حامی کسب و کارهای بومی بوده و هستیم اما در کنار آن، شاهد بودهایم برخی از این کسب و کارها که، چه به طور مستقیم متعلق به اشخاص حکومتی بودهاند یا با افراد صاحبنفوذ ارتباط نزدیک داشتهاند، اقدام به حذف رقبا با ساز و کار فیلترینگ کرده تا رشدشان – برخلاف اغلب استارتآپها – تضمین شده باشد. ما مخالف انحصارگرایی و حذف رقبا به مدد رانت هستیم. درباره پیامرسانها هم شکی نیست همه پیامرسانهای خارجی رایگان هم، به دنبال تامین سود و منافع مالی خود هستند، اما پیامرسانهای داخلی که در زمان فیلتر کردن پیامرسانهای خارجی – به دلایلی که میدانیم – پروموت میشوند در زمانی که همان دلایل همچنان باقی است و کسی کاری به کارشان ندارد، پس دستکم از لحاظ امنیت دارای مشکل هستند. در حالی که بسیاری از استارتآپهای مستقل با زحمت پلهها را بالا میروند و بسیاری از آنها در میانهی راه متوقف میشوند، و اغلب آنها به دلیل انحصارگرایی و اقدامات غیراخلاقی سرمایهگذاران صاحب رانت از هستی ساقط میشوند، استارتآپهایی وجود دارند که همچنان توسط حاکمیت در رسانههای یکطرفه مثل صداوسیما پروموت میشوند و در تمام شرایط مختلف کشور، آسیبی به آنها نمیرسد جون از جانب صاحبان قدرت مورد حمایت و حفاظت قرار دارند. حتی اگر ما هم نگوییم، رفتار و واکنش مردم (کاربران/مصرفکنندگان) به عنوان نمونه در استقبال از تلگرام پس از فیلتر شدن به اندازه کافی گویاست. همچنین در حال حاضر، کاربران به اندازه کافی از هوشمندی برخوردارند که سرویسهای مستقل، امن و کارآمد را تشخیص دهند گرچه در بسیاری از موارد (مثل اسنپ) چندان آلترناتیوی در اختیار ندارند.
نقد شما بسیار غیر کارشناسی و حتی مغرضانه است من از سال 97 از این پیامرسان استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم
پیام تبلیغاتی مثل اسپانسر سایر نرم افزار های رایگان فقط در خود پیام رسان هست که میشه غیرفعالش کرد
سلام نرم افزارهای داخلی همگی دارای ویژگیهای مشترک هستند و تخریب یکی از آنها درست نیست حتما پیشنهاد شما این است که کاربر به جای ایتا سروش نصب کند که اطلاعات کاربر محفوظ بماند!!!!!!!!!!
با سلام. این متن ارسالی در بیش از یک سال پیش هست که در بخشی که ما به نقد و بررسی سرویس های آنلاین اختصاص دادیم منتشر شده. پاسخها و دفاعیاتی هم اگر وجود داشته منتشر میکنیم و تصمیم با کاربران هست. سروش!! شوخی میکنید؟ نقد سایر پیامرسانها هم در دست انتشار هست.
با سلام . اطلاعات شرکت شرکت اندیشه یاوران تمدن امروز در روزنامه رسمی کشور بدین شرح به ثبت رسیده است:
شماره روزنامه: ۲۱۲۱۴ شهرستان
شماره صفحه روزنامه: ۹۷
تاریخ روزنامه: ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
شماره نامه اداره ثبت: ۱۳۹۶۳۰۴۳۰۸۹۲۰۰۳۴۱۵
تاریخ نامه اداره ثبت: ۱۳۹۶/۱۰/۶
آگهی تاسیس
تاسیس شرکت با مسئولیت محدود اندیشه یاوران تمدن امروز در تاریخ ۰۶/۱۰/۱۳۹۶ به شماره ثبت ۱۵۳۱۱ به شناسه ملی ۱۴۰۰۷۳۰۶۷۸۳ ثبت و امضا ذیل دفاتر تکمیل گردیده که خلاصه آن به شرح زیر جهت اطلاع عموم آگهی می گردد. موضوع: فعالیتهای مرتبط با مهندسی رایانه و اطلاعات و ارتباطات، ارائه خدمات مرتبط، تولید و عرضه نرم افزار های رایانه ای غیرفرهنگی، تهیه نرم افزار های تلفن همراه، تولید نرم افزار های غیرفرهنگی پیام رسان ایرانی ـ درصورت لزوم پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیربط مدت: از تاریخ ثبت به مدت نامحدود مرکز اصلی: قم ـ شهرستان قم ـ بخش مرکزی ـ شهر قم ـ پیام نور ـ خیابان پیام نور ـ کوچه نور۱۹ ـ پلاک ۰ ـ مجتمع ناظم ـ طبقه اول ـ کدپستی ۳۷۱۹۱۴۷۱۹۷ سرمایه شخصیت حقوقی: ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد. اسامی و میزان سهم الشرکه شرکا: آقای محسن غفاری به شماره ملی ۰۳۸۱۳۹۶۴۷۹ دارنده ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال سهم الشرکه آقای سیدحسن حسینی به شماره ملی ۰۳۸۱۷۴۶۲۲۴ دارنده ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال سهم الشرکه اولین مدیران شرکت برای مدت دو سال به شرح ذیل انتخاب شدند: : خانم سمانه حبیبی به شماره ملی ۰۰۷۰۰۳۷۹۳۰ به سمت مدیرعامل آقای محسن غفاری به شماره ملی ۰۳۸۱۳۹۶۴۷۹ به سمت رئیس هیئت مدیره آقای سیدحسن حسینی به شماره ملی ۰۳۸۱۷۴۶۲۲۴ به سمت نایب رئیس هیئت مدیره دارندگان حق امضا: کلیه اوراق و اسناد بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک، سفته، بروات، قراردادهای عقود اسلامی با امضای آقای محسن غفاری همراه با مهر شرکت معتبر می باشد اختیارات نماینده قانونی: طبق اساسنامه ثبت موضوع فعالیت مذکور، به منزله اخذ و صدور پروانه فعالیت نمی باشد.
ش۹۶۱۰۰۶۹۲۳۹۷۲۸۹۴ اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری قم