نحوه ارتقای نسخه php سرور و تست سازگاری قالب و افزونههای وردپرس با آن
php هاست سایت شما کدام نسخه است؟
اگر در دوره جامع آموزش ویدیویی بهینهسازی سایت وردپرس شرکت کرده باشید و یا برخی از مقالات بهینهسازی آکادمی را مطالعه کرده باشید٬ یکی از مواردی که برای افزایش سرعت سایت وردپرس به شما پیشنهاد میشود ارتقای php به آخرین نسخه است. در حال حاضر نسخه ۷ آن ارایه شده و این ارتقا میتواند تاثیر مثبتی بر روی سرعت وبسایت شما داشته باشد.
جالب است بدانید هم اکنون تنها ۱۵ درصد از کل وبسایتهای وردپرسی از نسخه ۷ php استفاده میکنند. در واقع این فرصت مناسبی است تا شما از انها سبقت گرفته و از این ابزار در جهت ارتقای سرعت و عملکرد سایتتان استفاده کنید. چون این نسخه از php بسیار بهینهتر از نسخههای قبل است.
چرا باید php سایتتان را ارتقا دهید؟
نسخه ۷ php٬ بهترین نسخهای است که تا به حال عرضه شده است. این نسخه علاوه بر این که باعث میشود سرعت سایتتان تا چند برابر افزایش یابد (شکل زیر)٬ باعث میشود سرور شما تعداد بازدیدکنندگان بیشتری به سایتتان روانه کند در حالی که کار کمتری انجام میدهد. همچنین در این نسخه٬ کدها آسانتر خوانده میشوند.
علاوه بر اینها php 7 در کنترل کردن خطاها بسیار بهتر عمل میکند. و در نهایت باید گفت که این نسخه از php به لحاظ امنیتی بسیار قویتر است. در ضمن به خاطر داشته باشید نسخههای قدیمیتر دیگر پشتیبانی نمیشوند.
چرا هاستینگ شما نسخه php را ارتقا نمیدهد؟
اما چرا بسیاری از هاستینگها نسبت به ارتقای نسخه php سرور اقدام نمیکنند. با این که این کار سرعت سایتها را تا چند برابر افزایش میدهد.
تنها به این دلیل شرکتهای هاستینگ php شما را به صورت اتوماتیک ارتقا نمیدهند چون مطمئن نیستند تمام قالب و افزونههای شما با نسخه جدید php سازگاری داشته باشند. و آنها دوست ندارند باعث خراب شدن سایت شما شوند. این بدان معنی است که یا خودتان باید دست به کار شوید و یا این که درخواست دهید تا شرکت برای شما انجام دهد. اگر شما سالهاست از یک هاست استفاده میکنید احتمال دارد که هنوز نسخه php شما ۵ باشد.
برای تشخیص آن کافی است به داشبورد پنل ادمین وردپرستان نگاهی بیندازید. و یا این که وارد phpmyadmin شوید.
چطور php را ارتقا دهیم؟
حالا نوبت آن است که دست به کار شوید. در ابتدا باید چک کنید که آیا قالب و افزونههایتان با نسخه فعلی php سازگار است یا خیر. چون در صورت ناسازگاری ممکن است با مشکل مواجه شوید. قبل از هر اقدامی ابتدا از دیتابیس خود و بهتر است از کل سایت بکاپ بگیرید. برای این کار میتوانید از افزونه قدرتمند backupbuddy استفاده کنید. این افزونه با اکثر وب سرورها سازگاری دارد.
سپس قالب و تمام افزونههای خود را به روز کنید. وردپرس شما هم باید به آخرین نسخه به روز شده باشد. نسخه جدید وردپرس با آخرین نسخه php سازگار است.
حال با استفاده از افزونه رایگان PHP Compatibility Checker ٬ سازگاری قالب و افزونههایتان را با نسخه ۷ php بررسی کنید.
این افزونه به شما نشان میدهد کدام افزونهها و کدها با نسخه ۷ php (جدیدترین نسخه) سازگاری ندارند و چرا.
پس از آن که از همه چیز مطمئن شدید و تمام افزونههایتان با آخرین نسخه php سازگاری داشتند از شرکت هاستینگ خود بخواهید که php سایت شما را ارتقا دهد.
برای آشنایی با تمام روشهای افزایش سرعت وبسایت و بهینهسازی وردپرس برای سئو و سرعت٬ به دوره منحصر بفرد و جامع آموزش آنلاین/ویدیویی بهینهسازی آکادمی مراجعه کرده و در آن ثبت نام کنید. این دوره شامل تمام آموزشهای اصولی٬ حرفهای و پیشرفته مربوط به بهینهسازی سایت است که باعث ارتقای سرعت٬ عملکرد٬ سئو٬ ترافیک و در نهایت درآمد وبسایت شما خواهد شد. توصیحات بیشتر دوره و درسهای فعلی آن را از اینجا مشاهده کنید.
سلام برای اینکه قالب رو از 5.6 بیاریم 7 چطوری میشه ؟ من روی PHP 7 میزارم قالب ارور کد پیدا میکنه و صفحه ادمین بالا نمیاد
با سلام و احترام
احتمالا قالب و یا یکی از افزونه ها با این نسخه php سازگاری ندارد. نسبت به بروزرسانی آنها اقدام کنید.