رایچت، اپلیکیشن گفتگوی آنلاین برای وبسایت
دکتر استارتآپ یک وبلاگه که به شما آموزشهایی برای راهاندازی استارتآپتون ارایه میده. غیر ازون، مطالبی هم در معرفی استارتآپهای ایرانی داره. در این مقاله از مجموعه معرفی سرویسها، ما مطلبی که مهدی علیپور درباره استارتآپ خوش آتیهی رایچت نوشته رو براتون نقل میکنیم. ما خودمون هم داریم روی اون تستهایی میزنیم و شاید بزودی نقد و بررسی این سرویسرو تو آکادمی منتشر کردیم.
با مشتریانتون صحبت کنید پشتیبانی کنید و از فروش خود لذت ببرید ?
شعار یه استارتاپ باحال ایرانی با یه تیم با حال تر که اخیرا کارشون رو شروع کرده اند .
چند هفته پیش که سیلیکون ولی بودم پیغامی از طرف یکی از کو-فاندر های این استارتاپ دریافت کردم که تستش بکنم و فیدبک هامو بگم . وقتی سیستم رو دیدم خیلی خوشحال بودم که توی امریکا نشسته بودم و با یه استارتاپ ایرانی داشتم با ایران مکالمه میکردم و همینطور با اینکه یه استارت اپ جدید بود از امکانات ، رابط کاربری و تجربه کاربریش خیلی خوشم اومد . یه جورایی خیلی حال کردم باهاشون ! چون کمی درگیر بودم ، دیر سیستم رو تست کردم ، ساعت ۱۲ شب به صورت ناشناس وارد سیستمشون شدم ، جالب بود برام که تیم پشتیبان آنلاین بود و من هم شروع کردم به استفاده از سیستم.در این پست قصد دارم شما رو با این استارتاپ بومی بیشتر آشنا کنم !
اینا چه مشکلی رو میخوان حل کنن ؟
مشتریان راضی تر و فروش بیشتر برای کسب و کارها ،
معمولا ۹۸٪ بازدید کنندگان وب سایت بدون اینکه با خدمات و یا محصولات شما آشنا بشن وب سایتتون رو ترک میکنند ،این استارتاپ ادعا میکنه که باعث میشه استقبال گرم تری از بازدیدکننده ها و مشتریان وب سایتتون داشته باشید . رایچت باعث میشه بازدید کننده ها تبدیل به مشتریان وفاداری بشن .
رایچت این کار رو چجوری انجام میده ؟
هممون میدونیم که بیشتر مواقع وقتی برای اینکه با کسی بخوای صحبت کنی باید خودت سر حرف رو باز کنی ، یکی از امکانات خوب رایچت هوشمند سازی و ارسال پیام خودکار هدفمند هستش که شما میتونید سر حرف رو هدفمند باز کنید و از نیاز کاربر مطلع بشید و خدمات یا محصولتون رو بفروشید . تقریبا ۹۶٪ بازدید کنندگان وقتی به سایت شما سر میزنند آماده خرید نیستند . شاید بگید که این سیستم که نمونه خارجی داره ! خوب مگه اشکالی داره ؟ اینا حالا یه نمونه داخلی و بومی طراحی کردن.اصلا بومی سازی خودش یکی از فرصت های خوب برای استارتاپ هاست که میتونن ازش بهره مند بشن ( توجه داشته باشید که اکثر شرکت های موفق امروز ، نمونه ای بومی شده از استارتاپ های موفق دنیا بودن ، مثلا دیجی کالا ، کافه بازار و… )
تیمی پشتیبانی کنید ، تیمی بفروشید
رایچت بهتون این امکان رو میده که به صورت تیمی و گروهی هم پشتیبانی کنید و خدمات و محصولاتتون رو راحتتر به مشتریانتون ارایه بدید . برای مکالمه با بازدیدکنندگان یک پلتفرم گفتگو طراحی شده که میتونید با استفاده از اون یک مکالمه رو بین همکاراتون انتقال بدید ، با همکاراتون صحبت کنید ، لیست افراد آنلاین در سایت رو ببینید ، بهشون پیغام مستقیم بفرستید ، میدونید با کاربری که الان در حال گفتگو باهش هستین الان از کدوم صفحه سایت بهتون پیغام داده ، کدوم صفحات سایتتون رو دیده و چند بار به سایت شما سر زده و حتی میتونید رفتار مشتریانتون در وب سایت رو تحلیل کنید و پیشنهاد های وسوسه انگیزی بهش ارایه بدین و کلی امکانات با حال دیگه . . .
از امکانات باحال دیگه ای که دارن و من خودمم ازش خوشم اومد امکان اتصال رایچت به تلگرام هست ، این کار باعث میشه در هر جایی که هستید ۲۴ ساعته پاسخگوی مشتریانتون باشید . همینطور میتونید ابزارک گفتگوی رایچت رو نسبت به هویت سازمانیتون شخصی سازی کنید .
استفاده از تمام امکانات ویژه رایچت برای مدت ۱۴ روز رایگان هست ولی اگه استارتاپ یا کسب و کار نوپا هستین از پکیج رایگان برای همیشه که امکانات و تعداد مکالمات محدود تری نسبت به بقیه پکیج ها داره استفاده کنید ولی احتمالا همین هم برای شما پاسخگو باشه اول کار باز اگه تعداد مکالمات و امکانات بیشتر خواستین میتونین پکیجتون رو به حرفه ای یا تجاری تغییر بدین و از امکانات زیادی استفاده کنید .
تا اون جایی که اطلاع دارم فرانت اندشون (frontEnd) از تکنولوژی پلیمر گوگل (google-polymer) استفاده میکنه و بک اندشون از Node Js و از دیتابیس های nosql برای ذخیره داده ها استفاده میکنن و سرعت بالا و لحضه ای بودن (realtime) کارشون رو میشه لمس کرد.
رقبای جهانی رایچت اینترکام ، کریسپ، زوپیم و بقیه سیستم ها هستن ولی به خاطر خدمات خوبش تونسته در مدت زمان کوتاهی برای خودش تو دل مدیران وب سایت های ایرانی جا باز کنه و برای پشتیبانی ، فروش و ارایه خدمات دارن از رایچت استفاده میکنن همچنین وب سایت های خوبی هم دارن از رایچت استفاده میکنن
با این همه هنوز نسخه بتا سیستم منتشر شده و دارن امکانات و ویژگی های باحالی رو دولوپ میکنن .
برا هر کسی یا کسب و کاری که وب سایت داره رایچت رو توصیه میکنم البته در آینده برای اپ های موبایل تون هم میتونید از api های رایچت استفاده کنید .
تیم خوش ذوق و باحال رایچت همیشه در حال بروز رسانی و افزودن فیچر های جدید به سیستم هستند .
شما هم به سادگی در ۳ مرحله رایچت رو نصب کنید
۱ – تو وب سایت raychat.io ثبت نام کنید
۲ – کد رایچت رو دریافت کنید و در وب سایت خودتون نصب کنید
۳ – حالشو ببرید
به همین خوشمزگی ?
راستی اگه وب سایت وردپرسی (wordpress) دارید میتونید افزونه وردپرس رایچت رو از قسمت تنظیمات دانلود کنید و به راحتی تو وب سایت خودتون نصب کنید . البته سایر سیستم های مدیریت محتوا هم میتونن ازش استفاده کنن ولی قابلیت همگام سازی (integeration) بیشترشون تو راهه .
در نهایت پیشنهاد میدم از امکانات این استارتاپ استفاده کنید و بهشون فیدبک بدید ! قطعا نظرات شما میتونه در پیشرفت این استارتاپ موثر باشه !
سلام
خیلی اپلیکیشن جالبیه، ارزش نصب کردن رو داره
ممنون بابت اشتراگ گذاری